Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Zowel voor een half jaar als een heel jaar kun je een cursus volgen.

Het is mogelijk om een proefles te volgen, dan kun je ervaren of deze yoga bij je past. 


Cursusjaar 2021-2022

Per half jaar:

  • eind september tot 17 januari    € 150,00 incl BTW
  • 18 januari tot eind mei              € 150,00 incl BTW

  • Het inschrijfgeld bedraagt: eenmalig € 10,00


Als je wilt stoppen na een half of heel cursusjaar dan uiterlijk vier weken voor beëindiging van het termijn per email doorgeven, anders loopt de cursus en dus ook het lesgeld door. Dus vóór 20 augustus of vóór 22 december. Begin je in de loop van het cursusjaar, dan wordt het cursusgeld verrekend tot aan het einde van een lesperiode.

Gelieve het lesgeld bij/voor de eerste les contant te betalen óf per bank overmaken:
NL73 INGB 0004 667316 tnv Yoga Tilburg Langenhuijsen 

Bij afwezigheid
Als je een les niet kunt volgen, graag doorgeven dan kan een ander een les inhalen. Je kunt de verzuimde les altijd in overleg inhalen op een ander tijdstip. Als je bijvoorbeeld door ziekte of vakantie afwezig bent, gaat het lesgeld gewoon door.

Bij geldige afwezigheid van de docent worden de eerste 2 lessen niet vergoed en de resterende lessen aangeboden op een bepaalde manier via Youtube. 
Voor de zomerstop ben je uiteraard geen lesgeld verschuldigd. Bij onvoorziene afwezigheid van de docente worden de lessen niet vergoed, wel met een eventuele mogelijkheid om in te halen.

Afmelden
De cursus wordt stilzwijgend met elke nieuwe periode verlengd. Je krijgt een maand van tevoren bericht over het nieuwe termijn.

Als je geen lessen meer wilt volgen, dien je dit tenminste 4 weken voor het begin van een nieuwe termijn kenbaar te maken. Dus vóór 22 december of vóór 20 augustus.

Je plaats kan dan nog tijdig opgevuld worden. Meld je je niet af, dan loopt het cursusgeld gewoon door.

Yoga Tilburg

Yvonne Langenhuijsen

gedipl. yogadocent

Yoga, zwangerschapsyoga

Bedrijfsyoga, workshops

lid van VvYN

KvK : 17285116

Contact

T: 013-4630900

E: yogatilburg@gmail.com
Postadres: Dintel 58, 5032 CR Tilburg
Ing: NL73 INGB 0004 6673 16 t.n.v. Yoga Tilburg Langenhuijsen

Leslokatie yoga avond: Kindertherapie Praktijk Tilburg
Grebbe 38,Tilburg