yvonneMijn naam is Yvonne Langenhuijsen. Ik ben een gediplomeerd yogadocente en lid van de Nederlandse Vereniging voor Yogadocenten. Na mijn HBS-B opleiding heb ik vier jaar pedagogiek en handenarbeid/tekenen gestudeerd.

Ook heb ik een paar jaar maatschappelijk werk gedaan. In 1980 besloot ik de yogaopleiding in Rotterdam te volgen, waar ik les kreeg van Saswitha. Inmiddels ben ik al ruim 30 jaar actief en met veel plezier in dit vak bezig.

Ik geef per week drie avonden  les in yoga en zwangerschapsyoga. Ondertussen heb ik allerlei cursussen gedaan zoals voetzoolreflexologie, shiatsu, Chinese geneeswijze en bekkenbodemtherapie.

 

 

En verder?

Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van vier kinderen . Naast mijn jarenlange theoretische en praktische kennis over zwangerschapsyoga, kan ik dan ook uit eigen ervaring meepraten en adviezen geven.

Na al die jaren voel ik nog steeds en opnieuw de weldadigheid van yoga. Het is een manier van leven, het blijft boeien en het is altijd in ontwikkeling. In mijn vrije tijd schilder, golf, bridge, fiets en lees ik. Daarnaast hou ik erg van reizen.

Yoga Tilburg

Yvonne Langenhuijsen

gedipl. yogadocent

Yoga, zwangerschapsyoga

Bedrijfsyoga, workshops

lid van VvYN

KvK : 17285116

Contact

T: 013-4630900

E: yogatilburg@gmail.com
Postadres: Dintel 58, 5032 CR Tilburg
Ing: NL73 INGB 0004 6673 16 t.n.v. Yoga Tilburg Langenhuijsen

Leslokatie yoga avond: Kindertherapie Praktijk Tilburg
Grebbe 38,Tilburg